Din teritoriu - Comunicat în urma şedinţei de la Buzău, de Jan Manta


Evenimente petrecute săptămâna trecută la Buzău , m-au determinat să aduc câteva propuneri de îmbunatăţire a activităţii filialei LOCB din zona pe care o coordonez. Din PROCESUL –VERBAL, încheiat în urma şedinţei de lucru a biroului de conducere din filiala noastră, spicuiesc următoarele :
1. » …joi , 16.12. 2010, ora 10.30, la sediul filialei din Fdt. Garlei , nr.10 , a avut loc un protest spontan intitulat sugestiv – Consiliul director mai încăpător - ».
2. « …o mare parte a buzoienilor sunt exasperaţi (termenul a fost utilizat după dezbateri, urmate de vot secret) de banalizarea, clişeizarea şi, mai rău, plagierea urărilor de sărbători. Ele nu ne mai aduc emoţia, bucuria, încântarea, căldura cu care eram obisnuiţi anii trecuţi « .
Ca urmare a celor constatate, vă propunem următoarele :

A. Înfiinţarea a două posturi de vicepreşedinţi. După o lungă şi nedormită noapte de adânci căutări, vă fac următoarele nominalizări pentru funcţia de vicepreşedinte :
- Văru Costel, responsabil al departamentului de relaţii, altele decât cele cu publicul ;
- Văru Nae, responsabil al departamentului de comunicare în vreme de criză ;
Doresc să vă transmit că cei doi candidaţi sunt persoane de încredere, cu realizări remarcabile şi calitaţi deosebite, cum ar fi : sunt buzoieni get-beget şi sunt agreaţi de conducerea filialei.
B. Înfiinţarea departamentului pentru urări de sărbători şi, eventual, după câteva trainning-uri prin străinătate, ne vom specializa în traducerea urărilor de succes internaţional. Dorim ca urările cu specific local să aibe ISBN şi să fie promovate în exterior.
În speranţa că veţi fi de acord cu propunerile noastre şi, implicit, cu alocarea unor mici fonduri pentru dotarea sediului cu : un computer, o imprimantă, un brăduţ împodobit şi un purcel viu care să participe la tăierea lui, noi va urăm - LA MULTE VEACURI !- ( este un produs nou al muncii de cercetare din centrul de creaţie multicultural, filiala LOCB Buzău)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog