Precizare IV: În legătură cu oferta RMGC


sursa: Neam Săturat

Având în vedere propunerea-somaţie înaintată Ligii de către compania minieră RMGC, constând în:
  1. 1. crearea de locuri de muncă (indiferent de pregătire şi specializare) în cadrul companiei pentru toţi oamenii Ligii (în special cei aflaţi în curs de şomerizare după susţinerea tezei de doctorat în această toamnă şi cei bursificaţi prin generozitatea statului român cu aproape 800 RON/lună), pentru toţi simpatizanţii şi cititorii controversatului şi subfinanţatului blog aferent şi pentru toţi cârpacii, cizmarii, croitoresele, zilierii şi „fermierii” din Bonţida.

  2. Restaurarea conacului intercultural al Ligii şi a tuturor bordeielor din Bonţida (nu trebuie depăşit numărul maxim de 3) cu potenţial agro-turistic, de către „specialiştii” în patrimoniu, restaurare şi răstălmăcire ai RMGC şi ai instituţiilor private sau ale statului din subordinea companiei.

  3. Curăţarea (depoluarea) Someşului, de căcat deversat din reţeaua de canalizare a Clujului, datorită lucrărilor de extindere a aeroportului şi mai ales datorită incompetenţei şi relei voinţe ale administraţiei clujene, în cel mai scurt timp posibil, adică maxim 83 de ani.


  4. Finanţarea consistentă a procesului de tabloidizare şi transformare în oficină de PR şi propagandă a blogului Ligii, după o reţetă de succes care-şi probează din plin eficienţa şi randamentul.

  5. Suflarea integrală în aur (cu un procentaj ridicat de cianură şi alamă) a fosei septice din curtea conacului şi transformarea acesteia în lac de agrement, cu un potenţial turistic exacerbat.

  6. Prospectarea de către angajaţii RMGC a modestei grădini aferente conacului în căutarea de zăcăminte de cartofi, morcovi etc. care ar urma să fie exploatate cu tehnologie de ultimă oră, Liga primind o redevenţă de aproximativ două porţii de cartofi prăjiţi cu salată de morcovi şi varză. Toate acestea cu posibilitatea de extindere a perimetrului de exploatare dincolo de gardurile grădinii, cu garantarea acoperirii legale a întreg procesului.

  7. Exproprierea cu frumosul, de către angajaţii RMGC, a vecinilor care se opun exploatării sau mutării în Someş a cimitirului, bisericilor sau castelului. Se garantează ne-intervenţia forţelor de represiune şi ordine ale statului în bucătăria şi cămara interne.

  8. Restul de prevederi ne vor fi prezentate şi apoi vor fi făcute publice după semnarea contractului.
Comitetul Central al Ligii şi Comisia pentru dialog şi negocieri cu corporaţiile şi alţi mântuitori ai neamului, reunite în pripă, au decis într-o unanimitate aproximativă, dar deloc neglijabilă, refuzul categoric a acestui contract înspăimântător de avantajos şi a strategiilor de dezvoltare propuse de specialiştii companiei în cauză. Prin urmare, Liga Oamenilor de Cultură Bonţideni, prin membrii săi distribuiţi în diferite cotloane ale mapamondului, şi mai ales prin nucleul dur care-şi desfăşoară activitatea în bazinul intra-someşan, continuă protestele de stradă şi invită toată suflarea cititoare şi necititoare a blogului să se alăture protestelor în carne şi oase.

3 comentarii:

  1. sinteti inconstienti! ati ratat o ocazie unica de a va propasi dezvoltarea multilaterala a ligii pe noi culmi ale progresului capitalist-securist! azi tre sa fii oportunist si cacatofag ca sa reusesti in viata! va meritati soarta!

    ;-))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. așa este, am refuzat habotnici o oportunitate cum rar mai apar în zilele noastre, mai ales că la cartofii ăia prăjiți erau dispuși să adauge și mujdei.

      Ștergere
  2. Sa nu uitam, usturoiul (din care-i facut mujdeiul) contine arsenic, inrudit cu cianura.

    RăspundețiȘtergere

Despre apariţia corupţiei în Ţara Românească * - de Vasile Mihai Olaru

      Studierea corupţiei în timpul Vechiului Regim (secolul al XVI-lea – primele decenii ale secolului al XIX-lea) în sud-estul Europ...

Comentarii

Translate this blog